Uvod

Dobrodošli i čestitke. Čestitke? Zašto? Zato što pripadate manjem broju ljudi na ovome svijetu koji se nešto trudi, traži informacije, nova znanja, postavlja pitanja. Vi ste elita. Vi ste živi. Vi ste izvan prosjeka.


Da se predstavim: ja sam Rajna Banovac - virtualni asistent, vaš pomagač, freelancer, zaljubljenik u internet, edukator u višerazinskom marketingu, pisac i osoba koja svakodnevno uči i to znanje, makar maleno, želi prenijeti drugima. S obzirom da nam je svima potreban novac, novac kao sredstvo da bolje živimo i njime pomognemo drugima, naučit ćemo kroz ovaj tečaj kako unovčiti svoje vrijednosti ili barem napraviti prvi korak: istraživanje kako pronaći idealan posao ili jednostavno, kako sačuvati sadašnji posao kojega volimo.


Online tečaj je jedan oblik prijenosa znanja i učenja koji je jednostavan, ne košta mnogo, lako dostupan. Snimila sam video materijale za vas, prenijela i u pisani oblik. Sve prenesite na svoje računalo. Molim vas, poštujte autorska prava. Možete dijeliti materijal, ali samo ako ga citirate, tj. navedete ime autora.


Ako vam budu potrebne daljnje upute, slobodno pišite, zovite. Moje kontakt podatke imate na www.rajnabanovac.com


U ovom malom tečaju govorit ćemo o tome:

- kako odabrati i sačuvati posao,

- kako napisati dobar životopis ili biografiju,

- kako iskoristiti razgovor za posao na što bolji način

- kako učiti i položiti ispit

- kako se odvažiti promijeniti profesiju

- upoznat ću vas s nekim oblicima zarađivanja

- za one koji nešto prodaju bilo da je proizvod, poslovna prilika ili ideja: bit će zanimljiva tema o marketingu privlačenja, što je to?

- bonus u bonusu dobivate poklon: snimka vlastite osviještenosti. Poklon, ali i radni zadatak, moguće jedan od najtežih životnih zadataka.


Moja je namjera iskrena. Moja vizija jeste pomoći vam da pronađete put prema boljem i kvalitetnijem životu. Međutim, ne mogu vam jamčiti da ćete rezultate postići preko noći ili u nekom roku ili uopće. To ne mogu jamčiti ni samoj sebi koja također s vama sve ovo prolazim, učim i nastojim primijeniti. Ja sam vaš partner i suputnik. Učim od drugih, pametnijih i uspješnijih. Plaćam za školovanje. Osoba sam poput vas koja traži način i put da se izrazi, pomogne drugima kako da i oni učine isto i da se raduju životu. Znajmo, sve dok učimo – za to vrijeme živimo. Poanta je živjeti radosno bez obzira na okolnosti. Tako rade mudri i dugovječni ljudi. Ugledajmo se na njih!


Pa krenimo zajedno na putovanje!

Ej, skoro zaboravih! ISPUNITE KVIZ. Budite potpuno iskreni prema sebi.

Odgovor koji odaberete - točan je!



Complete and Continue  
Discussion

1 comments